Certificerende instelling – inspectiebureau

 

Bent u een certificerende instelling of een adviesbureau welke als inspectiebureau opslagen met chemische stoffen op onafhankelijke wijze kan beoordelen? Meld je via onderstaand formulier aan. Certificerende instellingen hebben de voorkeur boven adviesbureaus. De beoordeling van bedrijven en instellingen dient volgens de Questionaire Chemical Storage OK te verlopen. Per land worden slechts enkele instellingen of bureaus toegelaten. Auditors die naar bedrijven gestuurd worden dienen te beschikken over een aantoonbare kennis van de opslag van chemische stoffen en het auditen.

Na uw aanmelding ontvangt u een overeenkomst welke ondertekend dient te worden. Na ondertekening ontvangt u ondersteunend reclamemateriaal.

Wanneer u het eerste bedrijf gaat bezoeken wordt verzocht dat u een afspraak met een auditor van Chemical Storage OK. Deze zal de eerste audit met u mee gaan, zodat de kwaliteit van het keurmerk bewaakt blijft. Ook in de navolgende jaren zal de auditor tenminste één keer per jaar met de auditor van de inspectie-instelling of inspectiebureau mee gaan.

Ook interesse om het keurmerk Chemical Storage OK uit te reiken? Meld je dan nu aan.

Ja, ik help graag mee

1 + 15 =